Olyan jó hogy vannak értünk a bankok!.....HE?!?!?!?!

2010.09.03. 20:37 - meynabi

Címkék: bank kamat jegybank

Tény1: amikor a bank neked kamatot ad a pénzedre, azon a bank keres!
Nem hiszed??? Akkor birka vagy, ennyi.
Mai napig találkozom olyan baromállatokkal, akik azt hiszik, hogy a bankba befektetett pénzüket a bankok úgy kamatoztatják, hogy tőzsdéznek meg befektetik ide-oda.
Igen. Ez az amit el akarnak veletek hitetni.

Mi az igazság? Ha így tudtad eddig, akkor tuti beszarsz!

Beviszel a bankba 1M Ft-ot, hogy "kamatozzon". Amikor ezek a tetvek azt mondják neked hogy adnak rá 6%-ot, az azt jelenti, hogy ők ezt a pénzt bevezetik a jegybankba, ami államilag garantáltan ad 11%-ot. Az államilag garantált azt jelenti hogy ha az emberi civilizáció elpusztul, ők akkor is megadják ezt a kamatot. No persze nem neked! :)

Mellesleg ha beviszed ezt a pénzt, ők erre kiadhatnak 10M Ft-ot hitelre!!! És itt van a kutya elásva! Honnan keletkezett az a hiányzó 9M Ft?!? Sehonnan!!! Beírják a gépbe, oszt kész. Azt TE fogod befizetni, kamatostul!

Leegyszerűsítve: a berakott betétek 9xesét kiadják hitelre, ami pénzben nem is létezik, de te be fogod fizetni, így szépen elszívják a gazdaságból a valódi pénzt, nem létező pénz után. Könnyen láthatod, hogy így előbb-utóbb náluk köt ki minden pénz ami létezik.

Na milyen fasza is a bank mi?!

2010. szeptember 3. 20:37

Ma is így működik a pénzszivattyú.

A bejegyzés trackback címe:

https://aegvket.blog.hu/api/trackback/id/tr812269790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása