Banksegély!...banksegély??? BAZMEG!

2010.09.16. 22:38 - meynabi

A faszomon feláll a szőr mikor erről reflektál a tévé. A sok barom meg csak nézi, oszt asse tudja miről van szó!

Felvázolom:

Van 1 izé, nevezzük a bankodnak. Ő keres azon ha felveszel, ha beteszel, szóval úgy mindenen. Ne EZ a genny banda, mikor neked rossz(neki nem, ez tévedés), akkor odamegy az állam bácsihoz, hogy infúzionálja már ugyan, mert szarban van(nagy lófaszt!), és hogy ő elengedhetetlen kelléke a gazdaság működésének(megintcsak!)!

Nem tőlem tudod, de nemhogy elengedhetetlen kelléke, hanem egyenesen nemkívánatos szereplője a piacnak, ha józanul gondolkodol.

Beszarsz vagy sem, ez a gennyes banda ezért MILLIÁRDOKAT(!) kap! Csak úgy! Nem kell visszaadni! Nem kölcsön! CSAK ÚGY!!! Te hol kapsz segítséget ha szarban vagy?! Segítek: a "bankoktól"! Jópofa kamatért mi? Na? Most sem látod az abnormalitást?! Amit eddig magától értetődőnek véltél, és észre sem vetted?!

Érdeklődj a bankodnál. Most úgy is ezt a trendet okádják a tvből hogy te kinél bankolsz...szánalmas.

2010. szeptember 16. 22:38

A bejegyzés trackback címe:

https://aegvket.blog.hu/api/trackback/id/tr802301840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása