Keményebb témák

2010.08.14. 22:28 - meynabi

Jah. Bankok.

Mi is a Bank?

A hivatalos népbutító verziót keressétek a wikin.

Az igazság?! Kapaszkodj bazze ha hülye vagy! Ha nem, úgysem ér meglepetésként:

-a reklámokban vidámság van, a valóságban meg szopatás!
De most komolyan!!! Tegye fel a kezét az, aki elhiszi h aki hitelt vesz fel az boldog! Meg tök heppi! Aki feltette, az sürgősen takarodjon innen a kibebaszott tévé elé "okosodni"!

Namost, aki azt hiszi hogy a bank egy Bank, az buzi! De komolyan! Kérlekszépen, a bank is csak egy kibaszott cégforma!!! Mi a cégek ismertetőjegye?!? Segítek: a PROFIT. Na most, ha te térdenállva könyörögsz a jelzálogosított kéródért, az nem profit. Ezeknek a gennyeknek szted a pénz számít?!?!?!?!?!? Amit ŐK irányítanak?! HAHHAHHHH!!!

LÓFASZ! A HATALOM ami játszik! TE mint nyomoronc kisember erre azt mondod h minek a hatalom meg izé? De ha belegondolsz birkesz, megpróbálom felvázolni:

-adok neked csifilliárd dollárt VAAAAAGY

-neked adom az országok pénzneme feletti hatalmat(IMF)

Melyik kéne?! A realitás talaján járó bérből élők az elsőt választják. Mert képtelenek a saját szaros orruknál tovább látni! Ez sem véletlen különben. Ami a saját életszínvonaladon túl van, az már mese! Ez a propogobaranda(HOFI után szabadon).

Amíg a sok kvázihülye gyökér nem érti meg:

-hogy ha cégről van szó, annak egy célja van: profit, és az nem NEKED profit
-valamint aki elhiszi hogy a cég, az egy tárgy, az egy hülye! Bassszki a cégeket kik alapítják?! HE?!? Lehet beszarsz, de EMBEREK! És most nem a morális homo sapiensről beszélek, csak amolyan jobban gondolkozó lények mint TE!

Felbasztam az agyam, kész.

Egy kérdés így a végére:

-mit tesznek hozzá a bankok a társadalomhoz?!? A Nemzethet, az Országhoz?! - Pontosan: semmit. Nemkamu!!! Az 1iket meg is baszták ha jól emléxem, mert azt reklámozta a gyökér, h értéket teremtenek. Igaz, sokmindent csinálnak, de speciel azt rohadtul nem. Azóta az megy, h értéket közvetítenek vagy mi a tosz. Lófaszt emberek.

Illetve kettő:

-a gazdasági válságban(1ébként ez is megérne egy misét) ki az aki egyedüliként PROFITOT realizált?!

Na? Megvan?! Persze utána mentőcsomagot kapott a TE adóforintjaidból...miután bekaszálta a nyereséget.

Ugye TE is úgy érzed hogy ideje lenne pofánbaszni magad és felébredni?!
Itt valami KURVÁRA nincs rendben! Ha lesz kedvem, majd ecsetelem hogy mis is az a valami.

2010. július 23. 22:21

Nem volt, így maradt ez is 1 félbemaradt projektnek...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://aegvket.blog.hu/api/trackback/id/tr712222204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása